TJ Sokol Malá Hraštice, oddíl kopané, okr. Příbram

Tvrdé školení v Březnici.

19.09.2016 15:30

Prohrou 6 : 2 skončil zápas v Březnici, která nás školila v tvrdosti, důrazu a rychlosti v rozehrávce a v zakončování. První gól jsme obdrželi už v první minutě a při první střele na bránu. Pak jsme se snažili jen bránit, s občasnými protiútoky. Poločas jsme prohráli jednoznačně 4 : 1. Druhá půle už byla z naší strany vyrovnanější, už jsme soupeře více dohrávali a vytvářeli si šance - jeden gól, jedno břevno. Druhý poločas jsme prohráli 2 : 1.

Nikdy se nevyjadřujeme k výkonu rozhodčích, je to jak je. Přesto jen poznámka, na zápas byl delegován velmi mladý 15 ti letý, začínající rozhodčí, který oboustranně tvrdé utkání pouštěl až do krajnosti, žluté karty nerozdával a šetřil si i červené (např. za úmyslné hraní rukou soupeře). Nechal pak emoce mezi hráči vyvrcholit až do vzájemných urážek na konci utkání. Zcela zbytečně. Na rozhodování okresního přeboru dorostu ještě nemá. Ať se učí na ml.a starších žácích. Některý ze zkušenějších kolegů by ho měl proškolit a poradit mu, je to jen a jen pro jeho dobro.

Sestava: Sysel - Dvořák (K), Dvořáček, Kolouch, Krátký, Novák, Mathauser, Pavlis V., Patera, Ruth, Svatoš, Šiška, Šolc,Vostárek J., Vostárek P., Yesuntur.

Branky: Mathauser 1x, vlastní 1x.

Zpět